Helgen till ända

Fredagsmyste rejält och somnade innan alla i Idol sjungit sin första låt, vaknade tolv timmar senare. Ahhhh det var gött. Gjorde för övrigt (innan jag somnade) en kalasgod middag; dillstuvad potatis med kallrökt lax och sallad.
Lördagen bestod till att börja med av städning och bakning. Två sorters bröd tillagades samt en ny omgång biscotti (där jag gjorde om receptet lite efter mitt tycke och smak). På eftermiddagen bar det av till gamla kollegan för middag. Där vankades det glöggprovning innan maten. Oj, vad glögg vi drack. det var en massa sorter som skulle smakas och betygssättas. Kommer inte riktigt ihåg vem som vann men tror det blev Blossas 07 eller 09. Allt smakade ju bra på slutet ;) Kvällen innehöll även god tre rätters middag och en massa kortspel.

Söndagen började stillsamt med frukost och repris av Så mkt Bättre. Lite kortspel på det sedan bar det av till Västerås och IKEA där. Handlade lite prylar och på väg ut från detta enormt stora bygga förvirrade vi oss ut genom fel utgång och hamnade lååångt från där vi ställt bilen. Men vi kom rätt tillslut.

Imorgon är det dags för arbete igen....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0