Lugn dag

Lugn dag idag. Inget chockartande som bröstmassage eller nakenchock i jaquzzin. Vi vaknade sent maken och jag, 09:15, måtte det vara Ac´n på rummet som gör att man sover länge, för nattmänniskor är vi inte. Minuterna efter att maken väckt mig kanackade städerskorna på och då blev det snabba ryck för oss att bege oss till frukostserveringen. Och vilken frukost och oj vad mkt människor som jobbade under frukosten, massor. Ska ta och räkna imorgon, det var lungt över tio personer i allfall. Det fanns allt, bara att beställa vad man vill ha. Jag åt några fantastiska våfflor, kanongod frukt, toast och drack kaffe. Maken valde lite mer klassik frukost, stekt ägg med bacon.

          

Hyfsat väder idag, mulet med duggande regn mestadels av dagen. Så idag blev det faktiskt poolhäng, under ett parasoll dock (ni som känner mig förstår att jag inte frivilligt lägger mig under ett parasoll men duggar det så är det bra att boken inte blir blöt), med bokläsande. Läser just nu, för den som är intresserad att veta, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av JOnas Johansson. MKt bra, rekomenderas varmt. 

          

          

Det sprack upp och blev riktigt fint till kvällen idag, med solnedgång att beskåda från vår egen terass.

          

Till middag blev det en fin trerättersmiddag på hotellets finaste restaurang, som förövrigt har klädkod (och denna restautang äter vi cokså frukost på). Inga shorts, badkläder eller flipflops är tillåtna. Nu kanske man inte äter middag i badkläder men ändå. Gott var det.

           

          

Nu chilllar vi lite ute på våran uteterass, med surfing och bokläsning. Och ser på den stjärnklara himmlen samt lyssnar till vågornas brus.

          

Puss och kram på er alla
         

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ingen bröstmassage idag??...trist för er med vädret...dags för några soldagar nu...en tröst för er är att det är dåligt väder hemma...vi målar i källaren och försöker tänka på något annat än att våra två vekros semester har regnat bort :)

Njut på! Kramar till er båda//e

2011-07-25 @ 20:32:39
Postat av: kattvakten

Det är inte så många här som jobbar med frukosten,

men det är en massa katter runt benen

2011-07-25 @ 22:14:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0