Ingen dyktur

Klockan ringde tidigt, det vankades ju dyktur idag. Nästa inga på frukosten strax innan åtta (men i och försig ser vi lite folk hela tiden). Tog Äggröra med bacon idag, och oj vad perfekt stekta baconen var.

           

När vi mätta och glada efter frukosten vankar hemåt mot rummet för att packa det sista inför dykturen, kommer en thailändska och stoppar oss och meddelar att dykturen blivit inställd. Va fasiken! Men lite stora vågor var det i och för sig. Jaha, vad skulle man göra nu då? Var helt inställd på detta. Blev poolhäng i det molniga vädret, vi var ensamma vid våran pool (nu var vi inte vid våran egen utan en av hotellets gemensamma pooler). Kanske berodde det på det molninga vädret och att det stundtals duggade, men det gick ingen nöd på maken och mig, vi låg gott under ett parasoll och läste bok, eller lyssnade på bok som i maken fall och tog en tupplur ibland, Inte helt fel med andra ord. Ett plus hade varit om solen visat sig lite mer.

Nu på kvällen valde vi finrestaurangen här på hotellet. Som ni kanske ser sedan på korten så sitter vi vid exakt samma bord som imorse vid frukost. Idag var the manager där, kom och hälsade och presenterade sig som Frank. Rysligt vad folk är artiga och trevliga här. God var maten och vinet.

            

            

Och så för skoj skull en liten läsarfråga. Vad använder man detta matredskap till?

             

Nu är det dags för lite sömn, undrar vad dagen imorgon bjuder på. Jag hoppas på sol...

Puss och kram på er alla

          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0