Framme i Thailand

Klockan ringde tidigt i fredags morse, kanske lite för tidigt men jag gillar att vara ute i tid när jag ska iväg. Man vet ju aldrig vad som kan hända, så jag är hellre ute i himmla god tid än vara sent ute.

Sj var snälla mot oss och det flöt på som det skulle. Inte en minut försenat och ingen ersättningsbuss, bra jobbat SJ!

          

Mycket tid blev det på Arlanda nu när Sj skötte sitt. Det blev fika, växling av pengar och kortspelande ute i Sky City innan det var dags att ställa sig i incheckningskön.

          

Incheckningskön var låååång och där fick vi snirkla oss fram i en timme innan det blev våran tur. Efter blivit insläppta genom passkontrollen, även maken med all sin medicin var det dags för den traditionella arlanda ölen. Ingen öl för mig, gillar det inte, men ett glas rött för att fira in semestern med.

           

Flygresan gick bra, med tanke hur lång den är, närmare 11 timmar. Sov inte jättemycket men lite grann, satt i mitten med maken på ena sidan med fönsterutsikt och en engelskspråkig man i 40-års på min högra sida, som drack kopiösa mängder öl för den som är intresserad (och hur luktar det efter ett tag...). Maten bra för att vara flygmat och så även drycken, förutom kaffet som är en skam att få kallas kaffe. Bränt blask med kaffedoft borde det heta.

          

          

Blev lite chillning på Bangkok flygplats innan vi skulle vidare med flyg till Krabi. Och naturligtvis hade vi glömt att fylla i¨Immigration Pass¨, som vi missade på flyget och fick ställa oss och göra det innnan vi fick checka in på Krabiflyget.

          

Framme i Krabi blev det transfer till hotellet, både med minibuss och båt. Minibussen visade film, inte illa, och så serverades det kallt vatten (inget konstigt med det förvisso) och tack och lov hade den AC. 

          

Framme på hotellet fick vi nästan en chock över rummet, det är gigantiskt. Nog för att vi sett dedt på bild men det var svårt att föreställa sig hur det egentligen skulle se ut. Man ska bo två här men man får lätt plats med många fler, vi behöver i allfall inte trängas, vi har varsit hus om det skulle vara så. Skumpa väntade, samt lite annat smått och gott att smaska på.

          

          

          

Vädret var okej när vi kom men nu har det börjat regna. Nu får det ta och sluta, fortsätter det så här kan jag inte komma hem och stoltsera med en redig bränna.....

Puss och kram på er alla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0