40-års partaj

Kajans 40-års partaj igår, idag är man lite trött. Jag jobbar med Kajan, om man inte hade koll på vem hon var, och hennes smeknamn är Harmony i skolan. I allfall så begav sig maken och jag till Avesta för fest. Förmingel hos E och J, där vi förövrigt sov över, vi njöt av väl kyld bubbeldryck.

Hos Kajan var det gardenparty, massor av folk, god matbuffé och dryck. Varmt och soligt, jag tror nog hade beställt vädret långt iförväg och det brukar gå att få det som man vill då, det fick ju vi på våran bröloppsdag.

         

         

Dagen blev kväll och glasen var aldrig tomma (av någon anledning...) och skönsången började ta fart. Refränggruppen startades och jisses vad vi sjöng, tror alla uppskattade underhjållningen, alla kom ju förr eller senare till vårat bord. det var ju där det hölls igång.

         


         
          Nu sjunger jag i en mick och inget annat...

Kvällen blev till småtimmar och vi flyttade oss närmare datorn, så vi kunde få mer insperation till musikskapande. Vi hade ju nästan tagit oss igenom det mesta, refrängsång, skönsång, stämsång och kanon.

         

         

         

Framåt småtimmarna var det dags att bege sig hemåt, till fots. En redig promenad som började med ett par bortappade husnycklar och var väldigt vingligt för en av oss fotvandrare hem (jag nämner inga namn e...). Det tog en jädrans tid att gå, fint med soluppgång när man väl kom till Krylbo, vilket välkommnade hem. Synd att man inte tog några kort på denna promenad...

Idag har det varit lite segt, att komma till sängs 04:00 hör inte till vanligheten. Men Hotell Fabriksgatan höll med passande underhållning som, boccia, pilkastning, kubb och badning. Pizzaätning framför teven och damernas fotbolls VM. Vinst, gött och bra jobbat Sverige.

Väl hemma var jag megatrött. Somnade i solen, varmt värre. Blev lite rensning och grillning. Nu blir det nog sängen. Ny vecka imorgon och det vankas ny 40-års fest på lördag, då gäller det att vara utvilad om man ska härja till 04:00 igen....

Puss och kram på er alla


Kommentarer
Postat av: Anonym

skrattar...vingligt var det ja...men för att jag gick i sömnen!! Klockan var ju galet mycket! Kul fest och kul att ha er hos oss! Ser redan fram emot nästa gång...men då blir det Loka! :)

Kram e

2011-07-11 @ 07:33:54
Postat av: Anna

Vingliga promenader kan bero på mycket, att man som föregående talare faktiskt går i sömnnen, eller att man har obekväma skor eller envisa stenar som hela tiden tar sig in i skon....det finns många skäl till vingliga promisar, men av bilderna från festen att döma så ser ni ut att ha haft väldans kul. :-)

2011-07-11 @ 17:45:26
URL: http://igelstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0