Vilken fantastisk vinterdag

Oj vilken vinterdag, vem behöver sol och värme någon annastans när vi har en fantastisk vinter här i Sverige. Passade på att njuta i skidspåren i Bergebo. MKt mjukt i spåren på sina ställen. Taskigt glid var det också, så idag fick man inget gratis, men desto mer träning. Blev 21 km. JAg vet Kenneth, borde åkt längre! Ska fixa skidorna imorgonbitti och hoppas på bättre glid och en längre skidtur imorgon.

       

MAn hinner tänka mkt när man åker skidor. Det som slog mig idag är att alla skidkläder är enormt trista. De flesta bär svart, traditionellt och säkert. Vill man piffa till det med färg så finns det faktiskt inte så mkt att välja på i affären, blått för herrar eller rött för kvinnor. Varför är det så? Varför har ingen designat färglada skidjackor så man lyser upp skidspåret lite....

Hemma igen möttes jag förvånat av Assar och Selma brevid varandra i soffan. Ska gammelkatten äntligen börja ta hand om flickebarnet.

        

       

Efter lunchen blev det takplankmålning coh nu så är det KLART - yes!

Mellosummering! Inte bra alls. Vem är det egentligen som bestämmer vilka bidrag som ska vara med? Det måste funnits bättre. Brolle och Sanna direkt vidrare till final. Men vad hade Sanna för låt egentligen och idag kunde hon inte sjunga. Ett plus till programledarna för inledningen, det gjorde de bra.

Puss och kram på er alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0