Kräftskiva

Igår var det som sagt Loppis i byn. Vi valde att inte sälja gamla grejer utan sålde färska grönsaker istället. Och som vi sålde. Nu har vi bidragit till ett häsosammare liv för många och för att inte tala om att de handlat närproducerat så att det gynnar miljön. Nu kanske de som kom i bil inte gynnade miljön i den bemärkelsen, men de gynnade oss. Kul att det gick så bra. Synd bara att maken som skulle hämta kameran och föreviga denna händelse inte gjorde det, så ni får tro på det jag skriver.

På kvällen var det kräftskiva i byn. Mkt jobb för lite mat tycker jag kräftätningen är, sulligt också för den delen (som ni kommer att se på en bild nedan), och är det verkligen så väldigt gott? Och vad passar att dricka till detta egentligen? 

         

        

        

        

        

Blev sovmorgon imorse. Det måste vara ngt i kräftspat som gör en så trött dagen efter man ätit dem. När man sedan vaknat och sitter i godan ro med en stark kopp kaffe förselår maken att vi ska åka till IKEA. Jag blir alltid så chockad när han föreslår sådana saker, för det är så olikt honom, men naturligtvis sa jag ja till detta. På inköpslistan stod garderober till nya sovrummet och en säng till gästrummet (så vi kan ta hem gäster någon gång för övernattning utan att vi måste hänvisa sovningen till granngården). Naturligtvis blev det mer än så, hur kommer det sig egentligen? Tre vagnar, vad sägs om det...

        

Sängen eller dagbädden som det så fint heter blev perfekt i gästrummet. Plats för både en och två personer, för det är ju trist om man bjuder in ett par så ffår ena halvan inte plats.

        

Puss och kram på er alla

        


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0