Förflyttningsdag

Klockan ringde tidigt, för idag var det förflyttningsdag. Snabb frukost för att sedan lapa sol och snorkla innan avfärd 11:00. Kanoners snorkling idag och vi såg massor av fiskar. Synd bara att vi inte har ngn kamera som kan ta bilder under vattnet, en investering kanske, och många kanske höjer på ögonbrynen och blir förvånade att vi inte har en sådan, då vi nätan har alla prylar man kan tänka sig. Men icke. Den vi hade (för vi har haft) eller snarare fodralet vi hade till en digitalkamera som man kunde ta kort under vattnet, gick sönder för flera år sedan, sedan dess har vi inte tyckt det var en nödvändig investering. Nog om det (ibland blir det en massa babbel), snorkling var jag ju inne på, fiskbild från ytan får det i allfall bjudas på.

        

        

När elva personer ska förflytta sig någonstans innebär det en jävla massa packning, trixande med båtar och bilar för att allt och alla ska få plats. Men det går, bara man vill...

        

        

        

        

        

        

        

        

Båtturen gick kanonbra denna gång. Större speedboat och mindre vågor gjorde saken betydligt bättre. Och att hyra sig en speedboat är ju inte så svårt som ni såg på en av ovanstående bilderna från en av pirerna i Phuket, det finns massor. Minibussfärden var skumpig och låååååångsam, men allt går och vi kom ju fram tillslut till vårt sista hotell; Tubaek beach resort utanför Krabi.

         

        

Imorgon väntar en tur till Hong Island som ni ser där solen går ner.

Puss och kram på er alla

Kommentarer
Postat av: Malin

Ååååå va härligt det ser ut, man blir sjukt avis!!

Ha en fortsatt toppensemester!!

2011-08-04 @ 19:18:35
Postat av: Bengt

Det där är väl inte så dumt, men vi

har vårat kvar vi.

Fiskekortet är fixat

Ha det så bra

Hälsa alla

2011-08-05 @ 08:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0