På plats i Malmö

Hej!

Då var vi i Malmö då. Sist vi var här var i november förra året, nu är temperaturen mer behaglig. Vi startade inte så rysligt tidigt imorse, maken hade lite sovmorgon då han suttit uppe för andra kvällen i rad och spelat dataspel in på småtimmarna. Men vi kom iväg till slut.

          
Nu talar bilden lite fel egentligen då det var jag som körde mestadels av vägen. På vägen till Malmö passerar man bekanta vägar, och då menar jag Vätternrundabekanta. Visade maken lite vart jag cyklat, var depåerna var osv. Han visade ett svagt intresse men lyssnade snällt.

          
Finfina cykelstråk....

Lunch måste man äta på resande fot. MC Donalds fick äran med ett besök av oss.

         

Och så ett besök på Godishuset för lite extra energiförtäring i bilen

         

Och vi kom fram till sist, trots att många nötter till bilförare var ute och körde idag. förstår inte att vissa har körkort... Glada turister som vi är fick vi lov att ta ett kort med Turning Turso i bakgrunden. (Nu bor ju systeryster med sambo granne med denna byggnad så vi ser ju den hela tiden...)

        

Det blev självklart friidrottstittande när vi kom fram, och mat förstås. Fick lov att göra ett fösök att heja fram våra tappra friidrottare. Gick ju sådär, men tummen upp för Thörnblads insats....

        

Dagen avslutades med en kvällspromenad....

         

Och då såg vi dessa små spindlar

        

Klarar av mindre spinlar men inte dessa, usch... Började krypa i hela kroppen.

Nu är det dags att sova, för i mkorgon är en ny dag.

Puss och kram på er alla

         


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0