Har vart i skoparadiset

Hej!

Idag har jag tillbringat dagen med svärmor. Vi tog bilen och drog till Falun. Det är trevligare att gå på stan i Falun än hemma här i Borlänge, vi har inte mkt till stad, här är det Kupolen som hägrar. Och när vi anländer till Falu cantrum och går in i Falan gallerian (tror den hette så....) hamnar jag mitt i ett skoparadis. Mina ögon blev stora och pulsen ökade. Vilken fantastisk affär, skor så långt ögat nådde, rad efter rad , efter rad... Jag kunde köpt hur många skor som helst och billigt var det också... Jag behärskade mig och köpte bara ett par, får tänka på ekonomin lite i allfall, har ju vart i Sälen, beställt kläder på nätet, haft cykeln på service osv... Oj nu kanske ni undrar vad jag menade för skoparadis, jo Deichmann.

Köpte även en lampa på Hemslöjdsaffären, vi fick presentkort där i bröllopspresent. Den kommer att bli kanon i sovrumsfönstret.

Har hämtat cykeln från sin lilla minisemester, den efterlängtade servicen. Vågade inte fråga vad de gjort på cykeln, kände mig lite dum efter inlämningen. Men jag antar att de bara kikat lite på den (klämt lite på bromsen, ryckt lite i växlarna och kollat kedjan...) då priset på servicen inte var högt, 250 kr. Imorgon ska jag försöka sätta på de nya tramporna, får se om det går bra eller om jag kommer att använda hela mitt ordförråd vad gäller fula ord. Jag meddelar imorgon hur det gick.

Jag höll på att glömma att jag köpt Anka vanka byxor idag, det är cykelbyxor med vaddering. Man ser verkligen ut som en anka som vankar när man går i dom men skonsamt för baken när man cyklar. Att köpa Anka vanka byxor är ett billigt sätt att få lite mer putrumpa om man skulle vilja ha en sådan. Nuförtiden kan man ju lyfta rumpan, så den blir mer fyllig (konstigt vad folk lägger pengar på...) men ett par Anka vanka byxor kan vara svaret om man inte äger tusentals kronor.....

Puss och kram på er alla
                                                   
                                           Min nya lampa... från bengt-lotta.se




















Kommentarer
Postat av: erica

Ha ha...men Tina...NÄR vill man ha putande rumpa just DÄR...där cykelbyxorna är vadderade? Ofta?!

Eller det kanske är ett mode i Torsång? Putrumpa mellan benen?!

2010-04-08 @ 21:58:48
URL: http://ericasvardag.blogg.se/
Postat av: tina

Nu är det ju faktiskt så att den putar lite bak också.... så det så...

2010-04-08 @ 22:39:13
URL: http://tinabakkenedback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0